Data and Technologie professionals

Transformeren naar een intelligent data gedreven bedrijf geschiedt door mensen en middelen. FRISCK Data en Tech ambassadeurs inspireren en adviseren op basis van ervaring en inhoudelijke kennis. Onze klanten transformeren zelf maar wij bieden hulp. Hulp bij het ontwerp van een plan en de uitvoering. Met een simpel en gedragen idee werken we samen.

DATA PROFESSIONAL

We helpen met een Data Steward, een Data Scientist, een Data Engineer, een Data Analysts, een BI developer, een Data Architect of een Business Analyst. We helpen en willen direct resultaat.

TECH PROFESSIONAL

Dit is de new tech. Hier helpen we met Artifical Intelligence deskundigen, Robotics & Blockchain specialisten.

TRUSTED ADVISORS

WIj zijn een trusted advisor. Wij bouwen een vertrouwensrelatie op en luisteren. Wij denken in structurele oplossingen. Wij vervullen een ad hoc behoefte of begeleiden een compleet transformatieproject.

Wat kan de klant ermee?

Wij zorgen dat u bij blijft en maximaal profiteert van het gigantische aanbod van innovatieve toepassingen. Wij stellen u in staat een data driven onderneming te worden. Wij inspireren en overtuigen. Goede data en technologie maken toepassingen mogelijk die niemand durfde te voorspellen. Als u niks doet, doet u concurrent het wel. Onze mensen staan klaar. U ook?

Nieuwsgierig? KOM MAAR OP!